Home Adatvédelem

Adatvédelem

írta admin

Az itt olvasható adatkezelési szabályzat a www.mindennapino.hu címen elérhető weboldalhoz, illetve ahhoz közvetlenül kapcsolódó mellék (al) oldalakkal kapcsolatos adatkezeléssel járó folyamatokra terjed ki.

A mindennapino.hu honlap (a továbbiakban weblap, weboldal, honlap, webmagazin, mindennapino, vagy mindennapino.hu) üzemeltetője kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználói bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztatja őt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Mindezeken túlmenően, minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, az üzemeltető felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére.

A mindennapino.hu webmagazint ingyenesen és anélkül látogathatja bárki, hogy bármilyen személyes adatát meg kellene adnia, de bizonyos esetekben (a webmagazin különböző szolgáltatásaink igénybevételéhez), szükséges a regisztráció amely során bizonyos személyes adatokat megadását is kérhetjük. Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok (pl. név, születési év) megadása a regisztrációnak nem minden esetben előfeltétele. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatokat – jóváhagyás és hozzájárulás  nélkül – semmilyen körülmények között nem tesszük  más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

A mindennapino.hu üzemeltetője kötelezettséget vállal arra, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

A weboldal sütiket használ a jobb böngészési élmény miatt. A weboldal megtekintésével elfogadod ezek használatát. Elfogadom Tovább