Home Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

írta admin

A jelen felhasználási feltételek a MINDENNAPI NŐ webmagazin wwww.mindennapino.hu (továbbiakban MN) és kapcsolódó (al) oldalain elérhető információ igénybevételének/felhasználásának feltételeit tartalmazza. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot a felhasználási feltételek egyoldalú módosítására.

Ki a felhasználó?

Felhasználónak minősül a webmagazin látogatója, illetőleg mindenki, aki az MN bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen szabályzat feltételeit.

A Mindennapi nő webmagazin célja:

 • A felhasználók tájékoztatása a teljesség igénye nélkül és szubjektíven, de a lehető legszélesebb körben olyan témakörökben, amelyek iránt a felhasználók (elsősorban a nők) fokozott érdeklődést mutatnak.
 • Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az MN bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el. A weboldalon (x) jellel megjelölt tartalmak hirdetésnek minősülnek. Az üzemeltető kijelenti, hogy a weboldalon saját tartalomként közzétett írásokban található hiperhivatkozások (Linkek) kizárólag a Felhasználók széleskörű tájékoztatását szolgálják, és nem minősülnek hirdetésnek.
 • A Szolgáltatás lényege a Szolgáltató vagy a szolgáltató által megjelölt harmadik személyek szerzői jogi védelmét élvező tartalom hozzáférhetővé vagy elérhetővé tétele; szubjektíven kiválasztott más tartalomszolgáltatók által közzétett anyagok közvetlen linkek útján történő elérhetőségének a Szolgáltató által történő biztosítása.

A regisztráció lépései:

 • A regisztráció a Feliratkozás hírlevélre és Belépés tagoknak  menüpont használatával, kitöltésével jön létre.
 • A szolgáltatás egyes elemei csak regisztrációval vehetők igénybe.
 • A regisztráció a regisztrációs ív valós adatokkal történő, megfelelő és hiánytalan kitöltésével indul. Amennyiben a Felhasználó nem ad meg adatokat, vagy nem megfelelő formátumban adja meg az adatokat, vagy olyan felhasználó nevet választ, amely már létezik, a regisztráció újra kezdődik mindaddig, amíg a regisztrációs ív nem teljes és hiánytalan, vagy nem ütközik már létező regisztráció egyedi azonosításra alkalmas adatába.
 • A regisztráció szükséges feltétele annak megerősítése, hogy Felhasználó a Felhasználási Feltételek tartalmát ismeri.
 • Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási feltételek megszegése esetén a regisztráció törlésre kerülhet. A Szolgáltató kizárja a felelősséget minden, esetlegesen abból eredő kárért, ha a Felhasználó jelen felhasználási feltételekbe ütköző magatartása vagy jogszabály megsértése miatt törölte a felhasználói profilt.
 • A Felhasználó a regisztrációval kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szabadon szerkeszthető levéltartalom valamint a profiljában feltüntetésre kerülő vagy általa közzétett adatok, információk, fotók az üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti, és reklám illetve állevélküldés céljára nem használja.
 • A MN felhívja a figyelmet, hogy a terméket, szolgáltatást bemutató rovatokat (pl.: DVD, könyv, CD, film, színdarab, kiállítás bemutatása, programajánló) kizárólag a széleskörű tájékoztatás céljából teszi közzé, és ezen írások nem minősülnek reklámnak.
 • Tekintve, hogy az oldal egyes felületein közösségi jellegű (fórum) szolgáltatásokat is nyújt az üzemeltető biztosítani kívánja hogy az egyes szolgáltatást igénybe vevő regisztrált felhasználók valós személyek legyenek. Amennyiben egy regisztrált felhasználó valós kiléte megkérdőjelezhető, az üzemeltető kérheti a felhasználót személyazonosságának megfelelő módon történő igazolására. Amennyiben erre a kéréstől számított 8 napon belül nem érkezik visszajelzés, az üzemeltető törölheti a regisztrációt.

A Mindennapinő.hu magazin szolgáltatásai igénybevétele során lehetséges jogsértések és következményeik

A MINDENNAPI NŐ webmagazinon elérhető tartalom és látványelemek  szerzői jogi védelem alatt állnak. A szerzői jogok összessége és az adatbázis előállítójának védelmét szolgáló jogok az üzemeltetőt illetik meg, és a üzemeltetés rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes, nem-kereskedelmi célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel vagy hasznosítható a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyének hiányában. Amennyiben Ön a saját weboldalán a Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, vagyis hiperhivatkozást (Link) kíván elhelyezni, azt kizárólag a következő módon teheti meg:„Forrás: Mindennapi nő, www.mindennapino.hu”

Felelősség

 •  Az üzemeltető nem felel a rajta kívül álló okkal összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért, ilyen lehet például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodás vagy kimaradás, bármilyen eredetű technikai leállás, szünet, mások által elhelyezett romboló alkalmazások vagy programok (például: vírusok, férgek, makrók vagy hacker tevékenységek).
 • A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül az üzemeltető az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal és azok tartalmát nem ellenőrzi.
 • Amennyiben a Felhasználó magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság illetve bíróság az üzemeltetővel szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a Felhasználó köteles minden az üzemeltető által megkövetelt intézkedést megtenni és az üzemeltetőnek megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami az üzemeltetőt a Felhasználó bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben éri.
 • A regisztráció során történő adatközlés hiányosságaiért, illetve a hibásan megadott adatokból adódó bármilyen következményért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

 

A weboldal sütiket használ a jobb böngészési élmény miatt. A weboldal megtekintésével elfogadod ezek használatát. Elfogadom Tovább