A két koronavírus hullám között nyitotta meg kapuit az Átrium Bisztró, amely az Átrium színház aulájában fogadta a vendégeket egészen addig, amíg az aktuális rendelkezések miatt az éttermek csak elvitelre maradhattak nyitva. Így a vendégek most nem élvezhetik az országban is egyedülálló, impozáns Bauhaus stílusú belső teret, ám a Wolton továbbra is elérhető a Bisztró egyedi ételkínálata.
Az Átrium Bisztró étel- és italkínálatban a magyar klasszikus retró találkozik a modern kortárssal. A reggeli kínálat a bundáskenyértől a rántottán át egészen a prémium bagel szendvicsekig terjed. Ebédre lehet választani az autentikus somogyi sültek mellett (kolbász, hurka) hagyományos szláv ételt is (plejskavica), de a kímélő fogások sem merülnek ki a salátaválasztékban, ki lehet próbálni a sütőtökös gerslirizottót, a sült csirkemellet tzatzikivel és polentával, a baconos-sajtos cukkinitekercset és a grillezett kecskesajtot is. Ám a ház slágerterméke egyértelműen a kiváló minőségű sült bárányborda. Vacsorára a melegszendvicseken felül az egészen különleges ízvilágú, egyedi recept alapján készült „rongyos májas” pirítós és padlizsánkrém is választható. A pikáns majonézes cheddar rudacskák pedig minden napszakban kellemesen egészítik ki az étkezést.
A Bisztró különösen nagy hangsúlyt fektet az ételérzékeny vendégekre is, a Lavita cukor-, glutén- és laktózmentes süteményei azonban azoknak is kellemes desszert élményt nyújtanak, akik egyébként a klasszikus desszertekhez szoktak.
A hely kutyabarát, tehát elvitelre akár a kutyabarátok is betérhetnek a nyitvatartási időben, hétfőtől szombatig 12:00 és 21:00 között.
Átrium Bisztró: 1024 Budapest, Margit körút 55.
Wolt rendelés: https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/trium-bisztr